به گزارش روابط عمومی نشریه طره، شماره 10 این نشریه که همزمان با بیستوچهارمین نمایشگاه فرش دستباف ایران منتشرشده است، با نگاهی به چگونگی و بایدها و نبایدهای تجارت فرش ایران، پرونده ویژهای را با عنوان امیدِ بازیافته به این موضوع اختصاص داده است.
گزارشی درباره رهایی فرش ایرانی از تحریم، مروری بر تاریخ تجارت فرش دستباف ایران، نگاهی به بایستههای تجارت فرش در چین، بررسی امکان حضور فرش ایرانی در بازار بورس و یادداشتهایی درباره شناسنامه فرش، چگونگی حضور در نمایشگاه فرش و بستهبندی فرش ازجمله مطالب مندرج در شماره اخیر طره است.
همچنین گفتوگو با دکتر عبدالحمید ابراهیمی با عنوان «فروش فرش به جنگ میماند» در کنار گزارشی میدانی درباره انتظارات خریداران از فرش دستباف و فروشندگان آن نیز بر غنای این پرونده افزوده است.
«فرشهای صفوی در موزه هنرهای اسلامی قطر»، «شیوخ فرش نشین (چگونه امارات عربی متحده بزرگترین واردکننده فرش دستباف ایران در سال 1393 شد؟)» و «چرا باید از فرش در تشریفات رسمی بهره گرفت؟» از دیگر مطالب شماره دهم طره است.
دوماهنامه تخصصی طره با تأکید بر قدمت دیرینه هنر-صنعت فرش دستباف ایران و سهم عمده و قابلتوجه آن در اقتصاد و صادرات غیرنفتی و همچنین توجه خاص آن به جنبههای فرهنگی و هنری این هنر- صنعت منتشر میشود و بررسی آخرین رخدادهای حوزه فرش دستباف، معرفی، نقد و بررسی پایگاههای اینترنتی مرتبط با فرش دستباف، نگاه تاریخی به این هنر-صنعت، تحلیلهای بازار و اقتصاد فرش دستباف ازجمله مطالب موردتوجه در طره است.
شماره اخیر طره در 100 صفحه رنگی به بهای 14هزار تومان عرضهشده است.
علاقهمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانند به تارنمای طره به نشانی www.torreh.net مراجعه کنند.
گفتنی است «طره» در بیستوچهارمین نمایشگاه فرش دستباف ایران که به تاریخ یکم تا هفتم شهریورماه برگزار میشود در سالن c۲۵ غرفه شماره یک میزبان دوستداران فرش دستباف ایرانی است.
نظر شما